DN Company Stolice od furnira
DN Company

Slovenija, Švedska, Danska, Velika Britanija, Nemačka, SAD, Kanada, Južna Koreja samo su neke od zemalja u koje se izvoze proizvodi iz pogona DN Company u Vladičinom Hanu. U brojkama to izgleda ovako:

- Inostranom tržištu je namenjeno 90% proizvodnje

- Godišnja proizvodnja dostiže 70 000 do 80 000 stolica i drugih elemenata od furnira

Fabrika je počela sa radom 2005. godine, kada je četiri do pet radnika proizvodilo nekoliko hiljada stolica, uglavnom za srpsko tržište. Kvalitet proizvoda s jedne i činjenica da na srpskom tržištu skoro da nema proizvođača nameštaja od furnira, učinili su svoje. Iz godine u godinu proizvodnja je rasla, kapaciteti proširivali i zapošljavali novi radnici.

Krajem 2007. godine počelo se sa prvim izvozom. Bila je to velika poslovna prekretnica za DN Company.

DN Company

Menadžment kompanije je odlučio da pokrene i liniju za proizvodnju ljuštenog bukovog furnira. Na taj način obezbeđena je stalna sirovinska baza za proizvodnju nameštaja. Višak proizvedenog furnira se izvozi, a fabrika u Vladičinom Hanu jedini je proizvođač furnira.

Naš nameštaj karakteriše jednostavnost, udobnost, visoka funkcionalnost. Uglavnom proizvodimo stolice od furnira namenjene školama, vrtićima, ali i stolice za restorane i hotele.

Oko 90% proizvodnje, iz naših pogona, ide u izvoz. Stolice "DN Company" nalaze mesto u vrtićima, školama i ugostiteljskim objektima u Nemačkoj, Danskoj, Švedskoj, Austriji, Sloveniji, Češkoj, Velikoj Britaniji, kao i na tržišta SAD, Kanade i Južne Koreje.

DN Company

Rast i napredovanje kompanije je teklo postepeno i planski, uvek iz spostvenih izvora. Na taj način, stvorili smo modernu i uspešnu kompaniju, čiji su proizvodi prepoznatljivi na svim meridijanima.

Proizvodne kapacitete preduzeća čini pogon za obradu bukovog drveta za proizvodnju furnira, i pogon za izradu nameštaja od furnira u kojima je upošljeno 85 radnika.

Naši dalji poslovni planovi su proširenje proizvodnih kapaciteta i unapređenje proizvodnje, kao i osvajanje novih tržišta.

img